BARÇA

Luis Enrique: "Hem acostumat malament la gent, ja no recordeu com és el futbol competitiu"

Piqué admet que "cal guanyar una lliga de nou que ja semblava guanyada"

Luis Enrique s'ha mostrat satisfet pel triomf dels seus homes al camp del Betis, i ha afirmat que "m'han agradat els meus homes durant els 90 minuts". L'asturià, però, ha dit que "ha estat un partit en tot moment sota control, en unes circumstàncies difícils, ja que el camp estava sec". "Crec que els ha perjudicat més a ells. Potser Westermann hauria arribat abans a la pilota en la jugada de la vermella. El camp sec ens ha ajudat una mica. No s'ha patit, però costa atacar una defensa tan tancada".

Luis Enrique ha dedicat el triomf a Manel Vich, "l''speaker' que ens ha acompanyat tants anys", i s'ha mostrat segur que la pròxima jornada, contra l'Espanyol, "l'estadi estarà ple i tothom botarà per animar l'equip". L'asturià, preguntat pel joc de l'equip, ha deixat clar que "hem acostumat malament la gent, ja no recordeu com és el futbol competitiu. No sembla tan fàcil. Estic supersatisfet. Aquests partits es poden complicar, però hem defensat a un nivell bestial", i ha afegit abans de marxar que "ja falta menys, ho tenim a prop".

Piqué: "Curiosament, avui el Betis no ha regat el camp"

Cal guanyar tots els partits, dependrà de nosaltres. Piqué ha dit que l'equip no està "nerviós" però que "cada partit és diferent, i cal agafar tacte al partit". "El Betis sol regar el camp, però avui curiosament no ho ha fet. Els primers 25 minuts no han estat bons, però de mica en mica s'ha anat millorant i és un triomf just".

"No penso en les pancartes, guanyar una lliga és prou motivació al derbi"

Gerard Piqué Defensa del Barça

El defensa ha admès que "no estem acostumats a jugar un sol cop per setmana, però cal ser positiu, podrem descansar més". Preguntat per l'estat físic, Piqué ha tornat a dir que "és bo, sempre s'acaben els partits jugant millor". Piqué ha advertit que "el derbi serà complicat, ja que ells s'hi juguen no baixar i és un derbi". "No hi ha sensació de revenja per aquell gol de Tamudo, hi una lliga en joc, prou motivació", i ha afegit que "sembla que cal guanyar de nou una lliga que semblava guanyada".