Luis Enrique fomenta el bon ambient a la selecció espanyola amb un 'escape room'

L'asturià viurà la seva estrena al conjunt estatal aquest dissabte contra Anglaterra

Luis Enrique vol fomentar el millor ambient possible a la selecció espanyola. Per això dimecres a la tarda va trencar la rutina de la concentració i es va endur els jugadors del combinat espanyol a fer un 'escape room' a Madrid per desconnectar. Els jugadors no sabien quina activitat farien durant la tarda. 

Durant una hora i mitja, els jugadors de la selecció van divertir-se intentant desxifrar les claus d'aquest joc físic i mental en el qual també van participar Luis Enrique i el seu cos tècnic. A l'equip guanyador hi havia Sergi Roberto, a més de l'exblaugrana Thiago Alcántara. La resta d'integrants eren Iago Aspas, César Azpilicueta, Rodri Hernández i Iñigo Martínez. 

Aquesta iniciativa contrasta amb algunes de les normes que hauria imposat el nou seleccionador espanyol. Segons alguns mitjans, ha prohibit utilitzar el mòbil durant els àpats; ha avançat l'horari dels entrenaments, que seran a porta tancada; dedica les tardes lliures a fer xerrades i sessions de vídeo, i fa que viatgin d'una ciutat a l'altra sense passar per Madrid.