BARÇA

Luis Enrique: "El record no servirà gaire si no arriben els títols"

Luis Enrique ha valorat el triomf del Barça sobre el Sevilla, recordant especialment el nivell del rival. "És un dels millors equips, molt treballat, cal valorar aquest triomf".

Sobre el record de 34 partits sense perdre, Luis Enrique ha dit que "no em diu res. Serà una cosa bonica si es poden guanyar títols, en cas contrari, no".

"El record no em diu res. Serà una cosa bonica si es poden guanyar títols, en cas contrari, no"

Luis Enrique Entrenador

Segons el tècnic asturià, el resultat, igualat, ha estat «mèrit de Sergio Rico i mèrit del Sevilla, segurament el millor rival que ha passat pel Camp Nou. El rival que millor ens ha jugat, que millor ens ha lluitat. Hem estat molt atents, l'equip ha estat molt despert. Estic molt satisfet del que he vist, de com s'ha competit, de com s'han gestionat les situacions del joc. Amb 2-1 s'han gaudit d'ocasions per tancar el partit». El tècnic del Barça ha destacat, amb certa sorpresa, que el Sevilla encara no ha guanyat fora de casa, donat el nivell dels andalusos.

L'entrenador ha admès que en alguna jugada, especialment en la forma de defensar serveis de banda durant el primer temps, l'equip no estava ben situat, però ha valorat com tots els jugadors «mantenen la tensió alta».