BARÇA

Luis Enrique: "No crec que els partits en què els rivals es tanquen siguin més complicats"

El tècnic asturià afirma que li agrada donar la llista de convocats tard per mantenir activat l'equip

Luis Enrique ha parlat en roda de premsa abans del partit al camp del Llevant, i ha afirmat que "prefereixo donar la llista de convocats el mateix dia del partit, ja que així tothom entrena més connectat", amb referència a la seva aposta per no donar la llista després de l'entrenament de dissabte.

El tècnic asturià ha dit que no creu que els partits contra rivals tancats siguin "els més complicats" per l'estil del Barça. "Sempre serà dur jugar contra un equip ultradefensiu, cal trobar solucions". Sobre la gestió dels minuts, el tècnic ha dit que "durant la temporada necessitaré els 21 jugadors, tothom jugarà", i ha afirmat que "aquest és un grup perfecte, dinàmic, que es diverteix jugant". L'asturià ha dit que "Munir no ha passat per davant de ningú". "Ens aporta frescor i molt futbol, com Samper, Sandro [...]", i ha insistit que caldrà que tots els jugadors aportin molt. Ha afegit que el fet "que Messi jugui més o menys anirà lligat al que necessiti l'equip". "El que jo consideri oportú".

Preguntat sobre el viatge de Neymar a Milà, Luis Enrique ha dit que "els jugadors saben què han de fer". "M'agrada que s'ho passin bé en la seva vida privada i en el seu temps lliure. No tinc cap problema amb el viatge".

Luis Enrique ha dit que "els elogis poden fer mal". "Tinc clar, com tot esportista, que no ets millor per rebre elogis ni pitjor per rebre crítiques. Si rebo molts elogis, arribo a casa i la meva dona em posa al meu lloc".

Finalment, sobre Luis Suárez, ha dit que "s'ha adaptat del tot i entrena com si pogués jugar demà mateix".

Més continguts de