Esports 12/09/2013

Botella: "Cafè amb llet? Conec bé el sentit de l'humor i em ric també moltes vegades de mi mateixa"

L'alcaldessa de Madrid tira d'ironia per valorar la seva comentadíssima frase davant els membres del COI: "A relaxing cup of café con leche"

Ara
1 min
Marca España: "La decisió dels Jocs no deteriora la imatge d'Espanya"

MadridL'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha defensat aquest dijous la presentació de la candidatura de Madrid 2020 que va realitzar dissabte la delegació espanyola davant el COI, i ha dit, respecte a les crítiques que ha rebut sobre la seva intervenció, que coneix el sentit de l'humor d'Espanya i que ella a vegades també es riu de si mateixa.

La presentació "va ser molt bona", ha opinat Botella en la seva intervenció en un esmorzar informatiu, que ha continuat: "Cafè amb llet? Jo conec bé el sentit de l'humor en aquest país i jo em ric també moltes vegades de mi mateixa", en referència a la comentadíssima frase que va pronunciar durant la seva animada intervenció davant del COI: "A relaxing cup of café con leche in Plaza Mayor", que va generar una allau de comentaris a les xarxes socials.

Preguntada pels motius de l'eliminació de Madrid en primera votació, Botella ha remarcat que aquesta qüestió caldria preguntar-la als membres del COI, ja que la carrera pels Jocs "és una competició on la regla és que no hi ha regles".

stats