COPA DEL REI
Esports 04/01/2018

El Madrid s'imposa al camp del Numància per 0-3

Dos gols de penal han deixat l'eliminatòria sentenciada

BarcelonaEl Reial Madrid ha deixat enllestida l'eliminatòria de vuitens de final al camp del Numància després d'imposar-se per 0-3. Dos gols de penal i un de Mayoral han deixat els blancs a un pas dels quarts de final.

Després d'un bon inici dels sorians, el Madrid ha dominat el joc de mica en mica, amb un Lucas que ha forçat un penal que Bale ha convertit en el primer gol. A la segona part els locals s'han quedat amb 10 homes per la segona groga a Pape Diamanka, però malgrat aixó els castellans s'han acostat en diferents ocasions a la porteria de Kiko Casilla. Isco, als últims minuts, amb un altre penal, ha sentenciat amb un 0-2 que ell mateix hauria pogut marcar abans, quan ha fallat dues ocasions. A última hora, Mayoral, de cap, ha fet el 0-3 definitiu.