Esports 28/11/2017

Dos gols de Mayoral no eviten el ridícul del Madrid contra el Fuenlabrada (2-2)

El Màlaga no pot amb el Numància, de Segona, a la Copa

Dos gols de Mayoral eviten el ridícul del Madrid contra el Fuenlabrada (2-1)

BarcelonaEl Reial Madrid ha fet el ridícul contra el Fuenlabrada, equip de Segona B, a la Copa (2-2). Després de guanyar per 0-2 l'anada, Zidane ha fet jugar un equip ple de cares del filial i suplents. El resultat ha estat que Luis Milla ha marcat el 0-1 en un primer temps dolent dels locals. Keylor Navas, recuperat ja de la seva lesió, no ha pogut evitar el gol visitant (0-1).

A la segona part, Zidane ha donat entrada a Bale, un altre jugador que tornava d'una lesió. El Fuenlabrada però, ha enviat la pilota al travesser amb una rematada del veterà Cata Diaz, gaudint de dues ocasions clares per fer el 0-2. Una centrada de Bale però, l'ha rematada Borja Mayoral, fent el gol de l'empat als 63 minuts. El mateix Mayoral ha fet el 2-1 als 70 minuts. En els darrers minuts però, un gran atac de l'equip visitant ha acabat amb el 2-2 definitiu, obra de Portilla (89').

El gol del Numància al camp del Màlaga

El Màlaga, eliminat

Abans, el Màlaga de Míchel s'ha convertit en el primer equip de Primera eliminat de la Copa, en no poder superar el Numància. Després de perdre a terres sorianes per 2-1, els andalusos han marcat primer gràcies a Adrián, el fill del tècnic, però Unai Elgezabal ha fet el gol de l'empat als 54 minuts.

El Leganés, per la seva part, després de guanyar a Valladolid per 1-2 ha guanyat també el partit de tornada, per 1-0, amb gol de Tito (34'). Tampoc ha fallat el Celta, després de derrotar l'Eibar per 1-0. A l'anada, l'equip d'Unzué ja havia guanyat.