LLIGA DE CAMPIONS
Esports 16/03/2011

El Madrid afronta amb Cristiano la primera 'final'

Nuria García
2 min

Barcelona.El Reial Madrid es juga aquest vespre (20.45 hores) ser o no ser divendres al sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions. Es podria dir que és la primera final dels de José Mourinho aquesta temporada. Els blancs centren els seus esforços en aquest partit: volen guanyar per trencar la malastrugança que els persegueix des del 2004. I és que el Reial Madrid no aconsegueix passar a quarts de final des de llavors. A més, s'enfrontaran a qui recentment ha estat el seu botxí a la competició europea, l'Olympique de Lió.

Per al partit d'aquest vespre, els blancs tenen un lleuger avantatge respecte al seu rival, ja que el partit d'anada en terres franceses va acabar 1-1, un marcador que els és favorable en cas d'empat sense gols. "Tots tenim un passat, amb coses positives i negatives, però el passat no juga. Jo acostumo a tenir bons resultats a la Champions i he arribat a finals i a semifinals. Però ni els meus bons resultats juguen a favor ni els mals resultats del Madrid en els últims anys juguen en contra", va dir Mourinho, que va treure pressió als seus jugadors dient que no s'han d'obsessionar amb el títol.

Cristiano, recuperat

Els de José Mourinho podran comptar amb el golejador Cristiano Ronaldo, recuperat ja d'una petita lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra. El davanter portuguès va entrenar-se ahir amb normalitat amb la resta de companys i va entrar a la llista de convocats, així que avui es tornarà a vestir de curt. Tot i això, sense Cristiano, el Reial Madrid ha guanyat els dos partits de Lliga que el portuguès s'ha perdut.

Amb Cristiano recuperat, tot apunta que l'entrenador portuguès sortirà amb l'onze de gala per afrontar un partit que de ben segur marcarà l'equip per al que queda de temporada. Per la seva banda, el conjunt francès que entrena Claude Puel té el principal dubte del defensa Aly Cissokho, que, tot i que està a la seva disposició després de diversos dies absent per lesió, podria no tenir el ritme necessari per jugar els 90 minuts.

stats