1a divisió
Esports 20/04/2013

El Madrid derrota el Betis amb el cap posat a la Champions (3-1)

Özil (2) i Benzema han marcat per al Madrid i Jorge Molina ha retallat distàncies de penal. Marcelo i Modric han patit lesions

M.m.
Benzema celebra un gol contra el Betis

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat el Betis en un partit en què els blancs estaven pensant en la Champions (3-1). El conjunt blanc ha sortit al camp amb algunes rotacions, tot i mantenir futbolistes importants com Cristiano Ronaldo o Özil a l'equip titular. A diferència d'altres partits, el Madrid no ha estat aquella piconadora que domina en els primers compassos. El Betis ha aguantat bé les envestides locals i ha aconseguit generar algunes ocasions de perill.

Marcelo, amb un trencament als isquiotibials, s'ha hagut de retirar al primer temps, i Modric també ha hagut de deixar el terreny de joc a la segona part. Dos jugadors que no podran jugar, en principi, a Dortmund en l'anada de les semifinals de la Champions.

El partit semblava condemnat a marxar al descans sense gols, però Özil ha trencat bé la defensa i ha pogut fer el primer gol dels locals. A la segona part, el Betis ha jugat un gran partit, però Benzema ha fet el 2-0. Els visitants no s'han rendit i han aconseguit marcar gràcies a un penal marcat per Jorge Molina, infracció molt clara del jove Nacho, que ha vist la groga per una entrada molt dura dins l'àrea.

El Betis ha desaprofitat moltes ocasions per esgarrapar un punt, però en els darrers segons del partit, Özil ha sentenciat amb el 3-1 definitiu que assegura al Madrid seguir en la segona posició.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Diego López; Nacho, Albiol, Carvalho, Marcelo (Varane, min 15); Casemiro, Modric (Pepe, min 63); Callejón, Özil, Cristiano i Benzema (Higuaín min 73).

Betis: Adrián; Chica, Paulao, Amaya, Álex Martínez; Cañas (Rubén Pérez, min 67), Beñat; Pabón, Nosa (Jorge Molina, min 46), Campbell (Vadillo, min 59) i Rubén Castro.

Gols: 1-0, min 45: Özil. 2-0, min 57: Benzema; 2-1, min 73: Jorge Molina; 3-1, min 90: Özil.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo. Groga per Cañas (min 55), Nacho (min 72), Higuaín (min 79) i Cristiano (min 82).