Esports 03/06/2012

El Madrid derrota el Caja Laboral i serà el rival del Barça a la final

T.p.
El visitant Nocioni fent una esmaixada davant del madridista Singler.

BARCELONAEl Reial Madrid serà el rival del Barça Regal a la final de la Lliga Endesa. Els homes de Pablo Laso van superar ahir el Caja Laboral de Dusko Ivanovic en el cinquè i definitiu partit de les semifinals, i es van assegurar la possibilitat de jugar contra el campió de la fase regular, el Barça.

Els bascos van començar l'últim partit forts, i un parcial de 0-8 els va permetre dominar el primer quart per 14-24. Però, de mica en mica, els madridistes van imposar el seu joc gràcies al lideratge en el joc de Sergio Rodríguez i la feina sota el tauler de Felipe Reyes, que, amb 12 punts i 9 rebots, va ser una de les figures de l'equip blanc, que va acabar imposant-se per 76 a 69. La reacció dels visitants, liderada per Prigioni, en l'últim quart, no va servir de gaire per un parcial dels madridistes de 8-0 que va ser clau.

El primer partit de la final, amb el Barça defensant el factor pista, serà dimecres que ve al Palau Blaugrana. El segon partit també serà al Palau, el divendres 8, a la mateixa hora (20.45 h), i acte seguit l'eliminatòria volarà cap a Madrid, on el tercer partit es jugarà el dilluns 11 de juny. El quart partit, si cal, serà el dimecres 13 de juny, de nou a Madrid, i l'últim a Barcelona, el dissabte 16 de juny a les 18 h.