COPA DEL REI
Esports 13/01/2017

El Madrid empata a Sevilla i segueix viu a la Copa

T.p.

BarcelonaCap sorpresa a les últimes tres eliminatòries dels vuitens de final de la Copa del Rei. El Reial Madrid, el Celta i l’Eibar, els tres equips que ja havien golejat al partit d’anada, van defensar amb encert el resultat i seran avui al sorteig dels quarts de final (12 h / Gol). Aquests tres equips se sumen als cinc classificats abans: el Barça, l’Atlètic de Madrid, l’Alabès, la Reial Societat i l’únic equip de segona que segueix viu, l’Alcorcón. Els partits de quarts de final es juguen les dues pròximes setmanes, el 18 i el 25 de gener.

Als partits d’ahir, el Sevilla de Sampaoli va empatar 3-3 amb el Madrid de Zidane. El Madrid va defensar el 3-0 del partit d’anada malgrat el gol en pròpia porta de Danilo als 10 minuts. Els dos equips van desaprofitar moltes ocasions en un partit amb poc encert defensiu, però Marco Asensio va fer el gol de l’empat als 48 minuts i va deixar els locals contra les cordes. Jovetic, que debutava amb el Sevilla, va fer el 2-1 als 54 minuts i Iborra, als 77, va il·lusionar l’afició local aprofitant una errada defensiva madridista. Però als 85 minuts un penal va permetre a Sergio Ramos sentenciar l’eliminatòria i Benzema, en l’últim segon, va evitar la primera derrota en mesos del Madrid fent el 3-3. L’equip de Zidane, doncs, ja encadena 40 partits oficials sense perdre i serà un dels rivals més durs del sorteig d’avui dels quarts de final.