17/12/2014

El Madrid, a la final sense despentinar-se (0-4)

BarcelonaEl Reial Madrid, que acumula 21 victòries consecutives, es va desfer ahir sense despentinar-se del Cruz Azul mexicà (0-4) i dissabte disputarà la final del Mundial de Clubs contra el guanyador de la semifinal que avui (20.30 hores, Energy) enfrontarà el San Lorenzo de Almagro amb l’Auckland City.

Un equip blanc còmode i relaxat no va tenir problemes per desfer-se d’un rival massa tendre. Sergio Ramos (minut 15), Karim Benzema (36), Gareth Bale (50) i Isco (72) van marcar els gols del Reial Madrid. Cristiano Ronaldo es va quedar sense anotar. Un voluntariós però inoperant Cruz Azul va malbaratar un penal abans del descans. Iker Casillas, que també va evitar un 1x1 amb Pavone, va aturar el llançament de Gerardo Torrado.

Sergio Ramos es va retirar lesionat. El defensa internacional serà examinat avui per saber si pot disputar la final de dissabte.

Ramon Tribulietx, protagonista

L’Auckland City de Nova Zelanda, campió de la Champions d’Oceania, jugarà per primer cop a la seva història les semifinals del Mundial de Clubs. L’equip entrenat pel català Ramon Tribulietx serà el rival del San Lorenzo de Almagro argentí, campió d’Amèrica.