El Madrid goleja un feble Leganés i és segon (5-0)

El conjunt blanc se situa a un punt dels blaugranes

A.n.
El Madrid goleja un feble Leganés i és segon

BarcelonaSi el Barça va golejar dimarts el Valladolid després d’un cap de setmana de descans atípic per l’ajornament del clàssic, ahir el Reial Madrid de Zinédine Zidane no va voler ser menys en la visita del cuer, el Leganés, i va derrotar el seu veí madrileny sense contemplacions (5-0). Abans dels deu minuts de partit els blancs ja manaven 2-0 al marcador gràcies als gols de Rodrygo -titular ahir en el lloc de Gareth Bale, lesionat, però que no permet al club que emeti comunicats mèdics sobre el seu estat físic- i de Toni Kroos. El jove atacant brasiler, que s’estrenava en un onze titular al Santiago Bernabéu, va compartir davantera d’inici amb dos pesos pesants de l’equip blanc: Karim Benzema i el fitxatge milionari, Eden Hazard.

El tercer gol local va arribar amb polèmica. Sergio Ramos va llançar un penal que Juan Soriano va aturar, però el VAR va fer repetir el llançament al considerar que el porter del Leganés s’havia avançat de la posició reglamentària. A la segona el capità del Reial Madrid no va fallar. Abans de la mitja hora de partit el conjunt de Zidane ja tenia la seva golejada encarrilada sense trobar a faltar Gareth Bale. Poc abans del descans hauria pogut arribar el quart dels blancs, però Soriano va brillar per aturar una rematada de Benzema després d’una bona acció entre el francès i Dani Carvajal. La primera part es va tancar amb 3-0 al marcador i amb un Madrid que es va divertir, mentre que l’onze revolucionari de Luis Cembranos -en el seu segon partit com a tècnic del Leganés- va fer aigües. A la segona part, Benzema, també de penal, i Luka Jovic, ja en el temps afegit, van tancar la golejada blanca.

Punxades en la zona alta de la taula

Amb aquest triomf els de Zidane són provisionalment segons, a un punt del Barça, però podrien caure a la tercera posició si avui el sorprenent Granada guanya el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (21.15 h, Movistar La Liga) i es posa líder. La resta d’equips situats en la zona alta van punxar. La Reial Societat va perdre contra el Llevant (1-2), mentre que el Sevilla no va passar de l’empat en la seva visita a Mestalla (1-1).