PRIMERA DIVISIÓ
Esports 16/09/2012

El Madrid perd i Mou ataca els jugadors

David R. Jover

El Madrid és un polvorí i el fet d'estar ja a vuit punts del Barça pesa molt al si del conjunt blanc. I qui ho va exemplificar millor va ser José Mourinho, que no es va mossegar la llengua a la roda de premsa posterior a la derrota d'ahir al Sánchez Pizjuán. "Hi ha jugadors que no tenen el futbol com a primera opció a les seves vides", va etzibar un Mourinho, que també va reconèixer gran part de culpa en el que els passa als seus jugadors.

"Hi ha jugadors poc compromesos amb l'equip, però si això passa és també culpa meva", va reconèixer el tècnic lusità, que va dir: "M'hauria agradat canviar fins a set jugadors al descans però malauradament no es pot". Sens dubte, el fet de ser ja a vuit punts del Barça en només vuit jornades ha canviat l'humor del vestidor blanc, que s'esperava un futur prometedor després de superar el Barça en la Supercopa d'Espanya fa només unes setmanes.

Ahir a Sevilla el Madrid es va mostrar deprimit, no va ser el mateix que l'any passat. I és que el partit d'ahir a Sevilla va ser la mostra evident que aquest Madrid de moment no rutlla, que no és efectiu ni eficient. Va gaudir de diverses ocasions, però tampoc en va tenir gaires de clares. I el Sevilla li va crear molts problemes, més dels que es podien imaginar. El gran mèrit d'ahir de l'equip de Míchel va ser aguantar 93 minuts amb un gol a favor al marcador.

El gol de Trochowski al primer minut de partit va deixar clar que la pilota aturada és el gran problema d'aquest Madrid a principi de temporada. El València i el Getafe també es van aprofitar de la debilitat que mostra el conjunt blanc quan es xuta una falta des de la frontal o bé un córner.

L'1-0 no es va moure tot i que el Madrid es va bolcar a l'atac, i el que tampoc es mou són els vuit punts que ja té de marge el Barça.