PRIMERA DIVISIÓ
Esports 03/09/2012

Un Madrid sense ritme es desfà del Granada (3-0)

David R. Jover
2 min
Cristiano Ronaldo acomiadant-se amb el cap cot del Bernabéu quan és substituït.

El Madrid ja guanya a la Lliga. Res que no s'esperi quan juga a casa i contra rivals amb menys pes. Però juga amb foc. De nou, el joc i la imatge del conjunt blanc no va ser la que li correspon per la categoria d'equip, i va guanyar un voluntariós Granada sense brillar. Mourinho fins i tot va fer escalfar tres jugadors en el primer temps per demostrar el seu malestar amb el joc. A més, Ronaldo diu que està trist. Va ser un triomf agredolç.

Ahir, contra el Granada, el Madrid va fer el més important: aconseguir els tres punts. El joc, de moment, és el que menys compta. Si Ronaldo, autor dels dos primers gols, segueix encertat, la pressió sobre l'equip serà més petita. Però les sensacions que deixa el conjunt blanc són que de moment està tendre, que no ha començat la temporada al nivell físic desitjable i exigit a un equip de primer nivell.

Per molt que la Lliga de Campions sigui l'objectiu número 1 de José Mourinho i el seu equip, la Lliga és el millor torneig per demostrar el potencial i per posar la por al cos dels rivals. Però la realitat és que el Barça està per davant del Madrid amb només tres jornades disputades i amb una renda més que bona.

El 3-0 contra el Granada va ser un pèl enganyós. Els blancs van sentenciar el matx a les acaballes i no van convèncer el públic, que fins i tot es va permetre xiular uns segons l'equip davant la falta de ritme i ambició. Abans, però, Ronaldo al minut 25 va obrir la llauna amb un gol afortunat que va passar per sota les cames de Toño. Ja en el segon temps, al minut 53, Cristiano va fer el 2-0 que va tranquil·litzar el públic del Santiago Bernabéu. El 3-0 final el va fer Higuaín en una jugada que havia d'haver estat anul·lada per fora de joc de Benzema.

Ronaldo, trist i amb molèsties

Una altra mala notícia per al Madrid, a banda que no millora en el joc, és la tristesa de Ronaldo, que no va celebrar cap dels dos gols. A més, al minut 64 el portuguès, que acostuma a acabar tots els partits, va demanar el canvi per un cop a la cuixa. El defensa del Granada Borja Gómez va fer-li una falta vora el mig del camp i va deixar adolorit Ronaldo, que va demanar el canvi.

El seu sobtat canvi d'humor, afirmant que està "trist" amb algunes persones i que el club "ja sap per què", ha disparat les alarmes a Madrid. Després de només tres jornades, i només al mes de setembre, els blancs ja tenen diversos problemes importants per resoldre.

stats