LLIGA DE CAMPIONS
Esports 05/03/2013

El Madrid se la juga a Old Trafford davant el Manchester United

Els blancs buscaran aquest dimarts a la nit (20:45h/ TV3, La 1) una victòria que els permeti seguir endavant a l'hora d'aconseguir la somiada 'Décima'

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo i Rob Van Persie salten per rematar de cap una pilota en el partit d'ahir.

BarcelonaReial Madrid i Manchester United s’enfronten aquest dimarts a la nit (20:45h/ TV3, La 1) a Old Trafford en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blancs, que arriben carregats de moral després dels enfrontaments contra els blaugranes, confien en passar tot i l’1-1 de l’anada. Està previst que abans de l’inici del partit se li faci un petit homenatge a Cristiano Ronaldo, que quatre anys després torna a l’estadi que el va veure crèixer com a futbolista.

El resultat de l'anada obliga al Madrid a repetir la gesta copera del Camp Nou. "Qui pot guanyar a Barcelona, pot fer-ho a Manchester", va assegurar Mesut Özil el diumenge expressant el sentiment d'una plantilla que arriba amb molta confiança després dels dos clàssics.

Cristiano Ronaldo serà el centre de totes les mirades ja que a Manchester es va convertir, de la mà de Sir Alex Ferguson, en un dels millors futbolistes del món. Sis anys en els quals la seva imatge va créixer abans de fitxar pel Reial Madrid, on està aconseguint la maduresa futbolística. I és que probablement, el portuguès arriba en el millor moment de la seva carrera.

Excepte Iker Casillas, Mourinho compta amb tot el seu equip de gala. Torna Xabi Alonso, que va descansar davant el Barça en Lliga pels seus problemes de pubis. El tècnic portuguès disposarà de tot el seu arsenal ofensiu, que arribarà en plena forma ja que homes com Di María, Özil i Higuaín tampoc van jugar contra els blaugranes.

Pel que fa al Manchester United, els anglesos confien en superar al Madrid i demostrar que per alguna cosa són els líders destacats de la Premier. Sir Alex Ferguson ha dit durant la setmana que el Barça li "va ensenyar com se li ha de jugar al Madrid" en el partit de la Copa del Rei al Camp Nou.

El tècnic escocès no podrà comptar amb el defensa anglès Phil Jones, ja que encara no s'ha recuperat de la lesió al turmell que va patir fa quinze dies. Els veterans Rio Ferdinand, Paul Scholes i Ryan Giggs van descansar dissabte davant el Norwich, la qual cosa podria indicar que Ferguson compta amb ells de cara al partit contra els blancs, ja sigui com a titulars o bé com a suplents per tal que aportin la seva experiència si l'enfrontament es posa difícil. De fet, Ferguson ha assegurat que Giggs jugarà. D'aquesta manera el galès, allargarà encara més la seva llegenda com a 'red' ja que disputarà el partit oficial número mil de la seva carrera.

Alineacions probables

Manchester United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Carrick, Cleverley; Welbeck, Rooney, Kagawa; i Van Persie.

Reial Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; i Higuaín.

Àrbitre: Cüneyt Çakir (TUR )

Estadi: Old Trafford

Hora: 20.45 (TV3 i La 1)

stats