Esports 26/08/2012

El Madrid visita Getafe, un camp on acostuma a suar

Els blancs busquen a Getafe (21 h, Canal+) el primer triomf de la temporada després d'empatar a casa contra el València i haver perdut a Barcelona en l'anada de la Supercopa. A Getafe, però, solen patir.

D.r. Jover
2 min
Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso i Albiol en l'entrenament d'ahir a Valdebebas.

BARCELONALa temporada passada el Madrid va vèncer per 0-1 al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. El resultat, però, va ser injust per a l'humil equip del sud de Madrid, que va reclamar un clar penal de Pepe per mans dins l'àrea.

Fa dues temporades el Madrid també va guanyar. En aquell cas, per un ajustat 2-3. D'ençà que Mourinho seu a la banqueta dels blancs, Getafe és un feu molt complicat i un dia pot arribar a saltar la sorpresa.

El Madrid, que en els dos primers partits oficials de la temporada no s'ha mostrat gaire encertat -contra el València (0-0) i davant el Barça (3-2)-, no ha començat la temporada tan bé físicament com ho acostumava a fer en temporades anteriors. Avui, però, els blancs no poden fallar si no volen allunyar-se de les posicions capdavanteres i del Barça, que juga a Pamplona.

José Mourinho, però, no podrà comptar amb el portuguès Pepe, que no s'ha recuperat del traumatisme cranioencefàlic que va patir contra el València ara fa una setmana. El gran dubte respecte a l'onze inicial que presentarà el tècnic blanc és en l'atac. Ahir durant la roda de premsa Mourinho no va voler donar pistes i Benzema i Higuaín es disputaran un lloc a la punta d'atac.

Sahin, cedit al Liverpool

Ahir es va confirmar que l'alemany Nuri Sahin jugarà aquesta temporada en condició de cedit al Liverpool. El Reial Madrid, que podria percebre per la cessió un total de cinc milions d'euros, encara busca una sortida per al brasiler Ricardo Kaká i també per al central Ricardo Carvalho. En el capítol d'incorporacions, segueix el compàs d'espera en la negociació per Luka Modric. El croat no va jugar ahir amb el seu actual equip, el Tottenham, i l'acord sembla a punt de concretar-se.

stats