Publicitat
Publicitat

"Mai caminaràs sol", la decisió de Pep copa Twitter

Missatges de suport i d'agraïment per la feina feta converteixen l'entrenador blaugrana en el protagonista absolut de la xarxa social avui

L'expectació respecte al decisió de Pep Guardiola d'abandonar o no el Barça, que s'ha de fer pública per part seva en una roda de premsa a les 13:30 d'aquest divendres, ha desbordat Twitter des de primera hora. Milers de referències han ocupat aquesta xarxa social, tan a nivell català com espanyol i, fins i tot, en l'àmbit mundial.

El 'hashtag' #ambtupep catalitza una gran quantitat de missatges de suport cap a l'encara entrenador blaugrana sigui quina sigui la seva decisió. Juan M. Sánchez (‏ @Sanchescky) li diu: " Josep Guardiola i Sala, Mai caminaràs sol". Lluís Solernou ( @LluisSolernou) li desitja "moltes felicitats" si la decisió el " fa més feliç". Helena Naya ( @helenanaya16) ja dóna per fet que marxarà i assegura: " Et diem fins després perquè esperarem el teu retorn".

Molts altres missatges, a banda de donar-li suport també li agraeixen multitud de triomfs i honors que l'entrenador ha aconseguit per a l'equip. L'etiqueta #graciaspep, que ha aparegut a la llista de les tendències mundials des del matí fins ja entrat el migdia, agrupa moltes d'aquest paraules de gratitud per part dels culés. Sergey Malachowski ( @SergeyNascar) assegura que amb aquest entrenador li ha proporcionat: " els millors anys de la nostra vida". Aquest extrem el confirma també Mª José de la Cruz ( @MJosdelaCruz), que li agraeix que hagi aconseguit que li " agradi el futbol". Angelika Montes FCB ( @angelikamontes) proclama que Guardiola des de la banqueta blaugrana ha demostrat " que no només es tracta de futbol sinó de professionalitat!".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT