LA LLIGA
Esports 17/09/2012

El Mallorca no afluixa i confirma el seu bon inici de temporada

àlex Gozalbo
2 min
El Mallorca no afluixa i confirma el seu bon inici  de temporada

BARCELONAEl Mallorca va arribar a l'última jornada de la temporada passada amb opcions de classificar-se per disputar l'Europa League, però al final no va poder completar la gesta. Tot i rebaixar el pressupost en cinc milions d'euros i desfer-se de jugadors com Chory Castro i Ramis, l'equip vol aprofitar un bon inici de campionat per mantenir viu el somni. Després d'empatar ahir contra l'Osasuna (1-1), el conjunt suma 8 punts en tres jornades, més que 16 rivals de la Lliga BBVA.

Els bons equips no s'improvisen. Els entrenadors necessiten temps per apuntalar les seves idees i al club hi ha molta confiança en l'estil de joc que Joaquín Caparrós està intentant consolidar. El tècnic, que acaba d'encetar la seva segona temporada al Mallorca, ha dissenyat un conjunt molt compacte, difícil de superar.

La gran obsessió de Caparrós és rebre pocs gols i, de moment, l'equip tan sols n'ha encaixat tres. Els seus futbolistes no perden la posició amb facilitat i no és senzill agafar-los per sorpresa. Aquesta sobrietat defensiva limita les opcions ofensives, però l'equip està sabent aprofitar el bon inici de Hemed, que ja suma quatre gols.

"Contra l'Osasuna no hem acabat de jugar bé i en moltes fases del partit el meu equip no m'ha agradat, però quan el rival ens ha donat a les pilotes, hem sabut reaccionar. Cada vegada juguem amb més confiança", va assegurar un sempre exigent Caparrós, que perdona errades d'encert, però mai fa els ulls grossos amb les baixades d'intensitat.

En els altres partits jugats ahir, el Granada i el Deportivo van empatar (1-1), la Reial Societat es va imposar al Saragossa (2-0) i l'Atlètic de Madrid, que guanyava 4-0, va patir contra el Rayo Vallecano (4-3). La jornada es completarà aquesta nit (21.30 hores, La Sexta) amb el duel entre el Betis i el Valladolid.

stats