PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/01/2012

El Manchester City somia fitxar Mourinho aquest estiu

L'entrenador del Madrid segueix encaparrat a tornar a Anglaterra i estaria negociant incorporar-se la pròxima temporada al Manchester City, un club que podria pagar la seva rescissió de contracte.

T.p.
2 min
José Mourinho durant l'últim partit del Reial Madrid davant del Saragossa al Santiago Bernabéu.

BARCELONAEl diari britànic The Sunday Times publicava en la seva edició d'ahir una informació que s'està convertint en vox populi últimament: José Mourinho ha decidit abandonar el Reial Madrid aquest estiu i està ben decidit a tornar a Anglaterra. Mourinho s'hauria cansat, tal com escrivia el periodista Duncan Castles a la publicació anglesa, dels bàndols que divideixen el madridisme i de la resistència que posa el club blanc per continuar les millores que ell pretén per reforçar la seva posició. Fer arribar a la premsa que ha decidit marxar és una amenaça que Mourinho ja ha fet en diverses ocasions al Chelsea i l'Inter de Milà, encara que no sempre l'ha posada en pràctica. De fet, ara mateix va fer el mateix quan tenia un pols amb Valdano per veure qui manava més al Madrid, un pols que el tècnic de Setúbal va guanyar.

Segons la publicació anglesa, el tècnic ha comentat a molts amics en les últimes setmanes que ja no gaudeix sent entrenador del Reial Madrid tant com acostumava a fer-ho en els seus primers mesos. Tot i que segons explica el The Sunday Times el Reial Madrid no pensa acomiadar-lo si no guanya la Lliga i la Lliga de Campions, seria el tècnic el que decidiria trencar el seu contracte, guanyi el que guanyi. Tal com publicava la setmana passada Carles Fité al diari ARA, Mourinho ha decidit marxar i ha decidit que el seu destí serà la Premier League. Per trencar el contracte i no perdre diners, però, Mourinho necessitaria un equip amb molts diners disposat a pagar la desvinculació contractual del portuguès amb el Madrid.

L'ombra del Manchester City

I aquest seria l'equip amb més diners ara mateix a Anglaterra, el Manchester City. Així el periodista de Televisió de Catalunya Joan Valls va informar ahir al canal Esport3 que l'actual tècnic del Reial Madrid serà el pròxim entrenador del Manchester City. Mourinho substituiria Roberto Mancini, que ha fet del City el líder de la Premier ara mateix.

El City ha negociat últimament amb l'exdirectiu del Barça Ferran Soriano per incorporar-lo com a director general. Curiosament, Soriano ja va negociar per portar Mourinho al Barça l'estiu del 2008, quan finalment el club blaugrana va apostar per Pep Guardiola.

stats