Esports 26/08/2017

El City salva els mobles al camp del Bournemouth amb un gol de Sterling al minut 97

Sterling celebra la diana que ha donat el triomf al City en el temps afegit

BarcelonaEn un final de partit completament boig, el Manchester City ha salvat els mobles al camp del Bournemouth (1-2) gràcies a un gol al minut 97 de Raheem Sterling. L'anglès ha trobat petroli a dins l'àrea en temps l'afegit, i pocs segons després ha estat expulsat per haver anat a celebrar la diana i abraçar-se amb aficionats del seu equip. El gol ha arribat quan el City més ho buscava, després d'uns minuts en què havia anat topant amb el mur de la defensa local.

El Bournemouth s'havia avançat al marcador amb un gol matiner de Daniels, però el City ha reaccionat de seguida amb una diana de Gabriel Jesus, que no ha desaprofitat una excel·lent assistència de David Silva. Guardiola ha acabat donant entrada a Agüero i Sané, que han sumat potencial ofensiu a un conjunt que, tot i patir, ha acabat aconseguint el premi.

Sterling, que ja va salvar un punt contra l'Everton, ha donat dos punts més a un City que encara necessita treballar per aconseguir créixer com a equip i no despenjar-se. Ja suma set punts de nou.