PREMIER LEAGUE
Esports 29/09/2018

El Manchester United segueix en procés d'autodestrucció i cau amb el West Ham (3-1)

Pogba ha estat titular, però Mourinho l'ha substituït

T.p.
El Manchester United segueix en  procés d'autodestrucció i cau amb el West Ham (3-1)

BarcelonaTercera derrota en set jornades del Manchester United de José Mourinho. Els 'red devils' han caigut 3-1 a Londres contra el West Ham i han tancat una setmana horrible, ja que dimecres van ser eliminats pel Derby County de Segona a la Copa de la Lliga.

Mourinho ha fet jugar com a titular Paul Pogba, després d'una setmana calenta ja que el tècnic portuguès va anunciar que Pogba deixarà de ser un dels capitans de l'equip. Els dos van discutir a un entrenament, segons la premsa anglesa, en part per culpa de la voluntat del futbolista de marxar del club. Pogba ha sigut titular, però Mourinho l'ha substituït a la segona part. Als 5 minuts de joc Felipe Anderson ja ha fet el primer gol local, amb Lindelof fent-se el 2-0 en pròpia porta. Rashofrd ha fet el 2-1 als 74 minuts, però poc després Arnautovic ha fet el 3-1 definitiu. Mourinho s'han queixat de l'actuació arbitral, doncs un dels gols locals era en possible fora de joc, afirmant que la Premier hauria de fer servir el VAR ja aquesta temporada.

Victòries del City i el Tottenham

El Manchester City de Guardiola, de la seva part, s'ha imposat al Brighton and Hove Albion amb gols d'Sterling i Agüero, i segueix endollat amb 19 punts, gràcies a sis triomfs i un sol empat. El Tottenham de Pochettino, proper rival del Barça, s'ha imposat 0-2 al camp del Huddersfield amb dos gols de Harry Kane.

També ha guanyat l'Arsenal d'Unai Emery, derrotant per 2-0 el Watford amb dos gols al final del partit Cathcart en pròpia porta i Özil. Després d'un inici dolent de temporada, l'Arsenal ja ocupa la cinquena posició.