FUTBOL

El Manchester United s'associa amb Uber per facilitar que els seus aficionats arribin a Old Trafford

Uber tindrà a partir d'ara una zona per anar a buscar i portar passatgers a la rodalia de l'estadi

El Manchester United va anunciar aquest dijous  un acord d'associació amb la plataforma Uber, que posa en contacte viatgers i conductors de cotxe per fer trajectes i que tindrà a partir d'ara una zona per anar a buscar i portar passatgers a la rodalia  d'Old Trafford.

L'acord del conjunt anglès, propietat de la família Glazer des de l'any 2005, amb la coneguda plataforma de transport és el primer d'aquesta naturalesa amb el club i pretén "enriquir l'experiència" dels aficionats que van a l'estadi a veure els partits de l'equip que dirigeix el portuguès José Mourinho.

Per això, Uber tindrà com a part de l'acord una zona pròxima a Old Trafford disposada per anar a buscar i portar viatgers, al mateix temps que utilitzaran la difusió de la seva aplicació de transport per arribar a aficionats que no puguin anar a l'estadi.

"Els aficionats saben que el trajecte al partit, tant si el veuen a Old Trafford com a qualsevol altre lloc del món, és una part important de l'experiència d'un dia de partit. Treballar amb Uber ens permetrà millorar aquesta experiència per als nostres 659 milions de seguidors, portant-los l'esperit d'Old Trafford a través de campanyes i experiències", ha declarat el director executiu del Manchester United, Richard Arnold.

La responsable de desenvolupament de negoci i màrqueting d'Uber, Amy Friedlander Hoffman, ha destacat que estan "entusiasmats" per donar als seguidors del United facilitats per anar a l'estadi i alhora poder connectar a través de les seves aplicacions seguidors d'altres parts del món amb els 'red devils'.

La plataforma de transport compta amb uns 40.000 conductors a Anglaterra i Gal·les i va ser notícia al mes d'octubre quan un tribunal de Londres va determinar que dos conductors havien de ser reconeguts com a treballadors i no com a autònoms, cosa que inclou el dret a vacances pagades, un salari mínim garantit i descansos.