Esports 28/11/2017

El Manchester United guanya a Watford (2-4) i segueix perseguint el City

Els homes de Guardiola reben aquest dimecres el Southampton

El Manchester United no ha fallat al camp del Watford

BarcelonaEl Manchester United no ha fallat al camp del Watford (2-4) i queda a cinc punts del Manchester City, líder de la Premier. Els homes de Guardiola però, encara han de jugar el seu partit de la 14ª jornada contra el Southampton a casa (21h). Ashley Young, amb dos gols, i Martial, van fer els gols de l’equip de Mourinho al primer temps. Els locals però, van fer patir als ‘red devil’s’ amb dos gols a la segona part, però quan buscaven l’empat, Lingard va sentenciar als 87 minuts.

El Tottenham en canvi, viu un mal moment i ha encadenat el segon partit, sense guanyar, en perdre per 2-1 amb el Leicester City, amb gols de Vardy iMahrez. Harry Kane ha fet el gol dels homes de Pochettino, cinquens a la classificació. El Brighton & Hove Albion ha empatat amb el Crystal Palace (0-0) i el Newcastle de Rafa Benítez ha salvat un punt al camp del West Bromwich Albion (2-2).

El Chelsea, tercer amb 26 punts, rep el Swansea aquest dimecres. L’Arsenal rep el Huddersfield i el Liverpool visita l’Stoke City.