Esports 08/05/2011

El Manchester United també es juga el títol

Adrià Soldevila
2 min

Barcelona.El Manchester United, el rival del FC Barcelona a la final de la Lliga de Campions a Wembley, també té avui un partit clau per a la consecució del títol de lliga, encara que el seu enfrontament és clarament més decisiu que el dels blaugranes contra l'Espanyol.

Els red devils reben la visita del segon classificat, el Chelsea. Els tres punts de distància que els separen i la disputa de l'últim títol en joc per als blues , després de quedar eliminats de la Lliga de Campions, precisament contra el United, donen encara més transcendència al partit. Una derrota deixaria el Chelsea sense cap títol aquesta temporada, fet que es podria considerar un gran fracàs per als homes de Carlo Ancelotti i podria condicionar la marxa del tècnic italià, després d'una astronòmica inversió en fitxatges a principi de temporada i en el mercat d'hivern, amb la incorporació de Fernando Torres. Wayne Rooney, després de descansar en el partit de tornada de semifinals contra el Schalke 04, tornarà a l'onze inicial.

El Manchester United era el clar favorit per al títol del campionat anglès. Fa cinc jornades, els dos conjunts estaven separats per 8 punts i els de Sir Alex Ferguson ja tenien mitja Premier a la butxaca. Però l'empat a Newcastle i la derrota la setmana passada a l'Emirates Stadium contra l'Arsenal han tornat a deixar ben a prop els dos equips, a només 3 punts. Al final d'aquesta jornada, en quedaran dues en joc. El United visitarà el camp del Blackburn i rebrà a Old Trafford el Blackpool, dos equips que estan immersos en la lluita per la salvació i que necessitaran els tres punts per mantenir-se a la Premier League. D'altra banda, el Chelsea haurà de rebre la visita del Newcastle i anirà a l'estadi de l'Everton.

El Milan, campió de lliga

Qui ja és campió és el Milan, que gràcies a un empat al camp del Roma (0-0) va guanyar la lliga italiana després de set anys de sequera. Per a Ibrahimovic és la vuitena lliga consecutiva amb cinc equips diferents: Ajax, Juventus, Inter, Barça i Milan.

stats