Publicitat
Publicitat

La Federació veu bé jugar la final de la Copa a Cornellà-El Prat

El Manlleu demana una compensació econòmica al Barça

El Manlleu és el club més molest amb el Barça i li demana una compensació econòmica per la suspensió de Copa i la Supercopa. La Federació estudia que es jugui el Nàstic-Manlleu a Cornellà-El Prat.

L'equip més decebut i molest amb el Barça per la suspensió de les finals de la Copa i la Supercopa de Catalunya és el Manlleu, fins i tot més que l'Espanyol. El seu president, Josep Anglada, ho deixava molt clar ahir a aquest diari: "Els arguments del Barça per no portar el primer equip no em serveixen; Sandro Rosell es va comprometre a portar els millors jugadors al Palau de la Generalitat davant del president Artur Mas". El dirigent osonenc reconeix que la disputa de la final de la Copa Catalunya a l'estadi de Montjuïc contra el Nàstic, previ a la Supercopa entre el Barça i l'Espanyol, "era un dia històric per al Manlleu, i un premi per al club, molts aficionats ja havien muntat autocars per anar a Montjuïc". I afegia: "Veurem com es pot compensar econòmicament, encara no tinc la xifra de pèrdues calculada, però espero que el Barça ho compensi", va dir.

El Nàstic, per la seva banda, també està decebut per la suspensió, però rebaixa el nivell de bel·ligerància cap al Barça. "Quan ho vam saber ens va sorprendre perquè quan la Federació va decidir canviar el format era perquè tenia el compromís dels dos equips grans", explicava ahir a l'ARA Jordi Virgili, el vicepresident del club tarragoní, que afegia: "No podem entrar a valorar la decisió del Barça de voler jugar amb el filial, això és cosa seva". Virgili també va voler agrair a l'Espanyol que dimarts vagi a Tarragona per jugar un amistós amb ells.

El Nàstic-Manlleu a Cornellà?

Divendres a última hora de la tarda l'Espanyol va tenir un gest digne de lloar, i va oferir l'estadi de Cornellà-El Prat perquè el Nàstic i el Manlleu poguessin jugar la final de la Copa Catalunya, que ha quedat anul·lada per la negativa del Barça de jugar la Supercopa amb el primer equip. Tarragonins i osonencs ho veuen bé d'entrada, però creuen que és una decisió que ha de prendre la Federació Catalana de Futbol, que no es pronunciarà fins demà. De totes maneres, fonts de la Federació expliquen que veuen amb bon ulls la proposta de l'Espanyol.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT