LLIGA ENDESA
Esports 06/04/2013

El Manresa s'enfonsa a Fuenlabrada i queda a un sol pas del descens (73-51)

Un primer temps horrible (27-7) dels catalans els ha condemnat contra un rival directe

BarcelonaEl Bàsquet Manresa queda amb ben poques opcions d'evitar el descens després de perdre contra un rival directe com el Mad-Croc Fuenlabrada. Els catalans han pagat un primer quart horrible en que perdien per 27-7.

Ara manquen 6 jornades i el Manresa, amb 5 victòries, queda molt lluny dels primers equip que no baixarien, el Cajasol i el Mad-Croc, equips que han guanyat 10 partits.

El començament de partit de l'equip madrileny ha estat espectacular, amb una gran mobilitat de pilota, generositat en el joc, excel·lent encert en el tir i una imponent presència en la pintura, demostrant la seva bona ratxa actual. La precisió en atac i la fèrria solidesa defensiva, unida a la gran tasca rebotejadora dels de Trifon Poch -16 rebots del Fuenlabrada per 6 del Manresa al final del primer quart-, han enfonsat els catalans, superats per un excel·lent Robert Kurz. El talent del pivot nord-americà, que ha acabat el partit amb 14 punts, 7 rebots, 2 robatoris i 24 de valoració, ha estat clau en el primer quart.

La distribució de minuts entre tots els seus homes per part del tècnic local i han fet que mica en mica el Manresa retalles punts fins arribar als -17 punts gràcies, en part, a les cistelles del pivot serbi Nemanja Aleksandrov (16 punts, 10 punts i 19 de valoració).

La excelsa defensa i l'encert en el tir dels madrilenys, units als nombrosos errors dels manresans, han esvaït qualsevol somni de guanyar el partit en un tercer quart de nou horrible dels catalans, que han quedat perdent per 27 punts (56-29, m.26).

- Fitxa tècnica:

73 - Mad-Croc Fuenlabrada (27 +11 +22 +13): Valters (10), Feldeine (13), Cortaberría (5), Mainoldi (10) i Kurz (14)-cinc inicial-Sene (4), Gladyr (3), Vega (-), Colom (3), Las (4), Sánchez (3) i Muñoz (4).

51 - Bàsquet Manresa (7 +14 +13 +17): Hernández (5), Laviña (-), Hanga (6), Aleksandrov (16) i Asselin (10)-cinc inicial-Creus (-), De Vries ( 10), Yanev (-), Arteaga (4), Palsson (-), Arc (-), Yanev (X).

Àrbitres: García González, Sánchez Montserrat i Perez Niz. Sense eliminats.

Incidències: partit corresponent a la vint vuitena jornada de la Lliga Endesa disputat al pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada davant 5.700 espectadors.