En breu
Esports 08/06/2012

Manuel Llorente ja és a Barcelona per negociar per Jordi Alba

2 min
Manuel Llorente ja  és a Barcelona per negociar per Jordi Alba

Primera reunió ajornada

El president del València, Manuel Llorente, es va desplaçar ahir al migdia en Euromed fins a Barcelona, on té previst tancar el traspàs de Jordi Alba al Barça. El màxim mandatari del conjunt valencianista, molest amb l'expectació mediàtica que la reunió havia despertat, va abandonar el restaurant on s'havia de fer la negociació. Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, i Josep Maria Bartomeu, vicepresident del club, són els encarregats de conduir les converses. Ahir van aprofitar l'inesperat canvi de plans de Llorente per fer un àpat de feina amb alguns directius del club, com ara Manel Arroyo i el cap de comunicació, Xavi Martín.

Entre 12 i 15 milions d'euros

El preu del traspàs és l'últim obstacle que els dos clubs han de solucionar. El Barça no vol pagar més de 12 milions d'euros, mentre que el València n'exigeix 15. Segons Mauricio Pellegrino, nou entrenador del València, "quan s'ha trobat amb ofertes importants i ha venut jugadors, el club ja ha demostrat que pot mantenir el nivell competitiu; si se'n va, futbolísticament serà una pena". El València necessita diners amb urgència per fer front abans del 26 de juny a una part del compromís de 225 milions que té amb Bankia. La resta haurà de refinançar-los.

Altres interessos

Manuel Llorente està aprofitant la seva estada a Barcelona per tractar altres temes que interessen al València. El club necessita reforçar el mig del camp, la davantera i la defensa, i tres dels futbolistes que aquesta temporada han jugat a l'Espanyol li agraden. Es tracta de Javi Márquez, Álvaro Vázquez i Dídac Vilà, que encara és propietat de l'AC Milan. El president del València aprofitarà el temps per reunir-se aquest matí amb representants de Mediapro. El club busca tenir garantits el màxim nombre possible d'ingressos econòmics per a les pròximes temporades.

stats