BÀSQUET - NBA
Esports 23/01/2012

Marc Gasol oposita a l'All-Star, mentre Ricky segueix enlluernant

David R. Jover
1 min
Marc Gasol oposita a l'All-Star, mentre Ricky segueix enlluernant

Els Memphis Grizzlies van apallissar els Sacramento Kings per 128-95 en un triomf que significa la sisena victòria consecutiva dels de Tennessee, que ara mateix tenen un balanç de 9 triomfs i 6 derrotes i se situen líders de la seva divisió, el Southwest, tot i que són cinquens a la Conferència Oest.

Un dels artífexs d'aquesta millora ha estat el pivot català Marc Gasol. El mitjà dels germans Gasol ha començat la temporada a un nivell molt alt i podria ser un dels jugadors suplents que participi en l'All-Star -els jugadors reserves són escollits pels entrenadors- formant part de la selecció de jugadors de la Conferència Oest.

I és que els 15 punts i 10 rebots que acredita per partit s'han vist accentuats en els últims cinc partits, en què ha aconseguit guarismes de gairebé vint punts per matx. A més fa 2,6 taps per partit, i és en aquest aspecte el tercer millor taponador de la competició. Gasol, doncs, segueix creixent com a jugador i pot rubricar-ho si participa en l'All-Star Game d'Orlando.

Qui tampoc deixa de sorprendre i brillar és Ricky Rubio. Tot i que els Minnesota Timberwolves van perdre per 108-98 a Utah, el jugador del Masnou va ser el millor anotador dels Wolves amb 17 punts i el màxim assistent amb 11. Com és habitual, diverses jugades del base català van ser seleccionades entre les millors de la jornada.

Ricky millora cada partit que passa i també serà a l'All-Star, però per al partit de rookies i sophomores , si no el reclamen per a l'All-Star Game.

stats