NBA
Esports 21/04/2012

Triomf dels Grizzlies i derrota dels Lakers en el retorn de Kobe Bryant a les pistes

Actuacions de perfil baix dels germans Marc i Pau Gasol durant la darrera jornada de l'NBA, que van deixar triomf per a l'equip d'en marc i derrota per als Lakers d'en Pau

Efe
1 min
Marc Gasol rep una falta de Channing Frye

BarcelonaMarc Gasol va estar en la línia de joc poc atractiu i inspirat en l'atac, però els Grizzlies de Memphis van fer els just per guanyar per 85-80 els Bobcats de Charlotte, el pitjor equip de la lliga. El pivot internacional català va jugar 22 minuts en els quals va aportar vuit punts després d'anotar 3 de 5 trets de camp i 2-2 des de la línia de personal.

Marc, que tracta de recuperar-se de les molèsties que arrossega en el turmell dret i el genoll esquerre, va seguir en la seva línia de suport al treball d'equip i va capturar quatre rebots, va fer una assistència, va recuperar una pilota i va posar un tap.

No va tenir la seva millor nit el seu germà Pau, que en l'AT&T Center de San Antonio no va poder ser protagonista en el joc individual i d'equip de Los Ángeles Lakers, que van caure derrotats per pallissa de 121-97 contra l'equip local dels Spurs. Aquesta vegada el germà gran dels Gasol va poder ser factor guanyador per als Lakers al perdre el duel tant en atac com en defensa i dins de la pintura. Kobe Bryant va tornar a les pistes però no va poder fer-ho amb triomf.

Gasol tampoc va poder superar la gran defensa que li van fer els Spurs, amb l'ala-pivot brasiler Tiago Splitter al capdavant, i va aportar 11 punts i vuit rebots després de disputar 30 minuts. El jugador de Sant Boi va anotar 4 de 10 trets de camp i 3-4 des de la línia de personal, va fer tres assistències i va posar dos taps

stats