NBA
Esports 04/04/2015

Pau i Marc Gasol lideren els Bulls i els Grizzlies amb bones actuacions individuals

Pau ja porta 51 'dobles dobles' aquesta temporada després del seu bon partit contra els Pistons

Pau Gasol davant dels Thunder

BarcelonaEls germans Pau i Marc Gasol han tornat a tenir protagonisme amb els seus respectius equips. En Pau segueix aconseguint nous 'doble-doble' (26 punts i 10 rebots), i ja en porta 51 aquesta temporada, sumant aquell del Partit de les Estrelles, i ha ajudat els Bulls per guanyar 88-82 als Pistons de Detroit. El més gran dels germans Gasol ha disputat 33 minuts amb 11 de 19 tirs de camp, i 4 de 5 des de la línia de personal.

Gasol s'ha convertit en el primer jugador dels Bulls en arribar als 50 dobles-dobles en la temporada regular des que l'ala-pivot Charles Oakley en va fer 53 la temporada 1986-87. "És una marca que reflecteix el treball realitzat i l'esforç que tot l'equip posa al camp de cara a guanyar partits, i per tant podríem dir que és una anècdota de l'estadística", ha dit el català. La victòria deixa els Bulls amb una marca de 46-30, en el tercer lloc de la Conferència Est amb un partits sobre els Raptors (45-31).

Marc Gasol també ha destacat en el partit que els Grizzlies han guanyat per 100-92 als Thunder d'Oklahoma City. El mitjà dels germans Gasol ha fet 19 punts i l'equip de Memphis comparteix de nou el segon lloc de la Conferència Oest amb els Rockets de Houston. "Era un altre partit que calia guanyar, com cada nit, i s'ha fet davant d'un gran rival que ens ha obligat a jugar una molt bona defensa", ha comentat Marc Gasol.

Gasol ha jugat 38 minuts amb 8 de 14 tirs de camp i 3 de 6 des de la línia de personal. A més, ha capturat sis rebots, ha donat cinc assistències i ha posat tres taps.