Publicitat
Publicitat

MOTOR

Marc Márquez guanya el segon Superprestigi Dirt Track al Palau Sant Jordi

El guanyador de la primera edició, el nord-americà Brad Baker, no ha pogut revalidar el títol a causa d'una caiguda durant els entrenaments

El pilot català Marc Márquez, campió mundial de MotoGP, ha guanyat la segona edició del Superprestigi Dirt Track celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona, i completa així un magnífic 2014. Márquez s'ha imposat a la Superfinal al nord-americà Jared Mees, que només ha perdut aquesta cursa, en un duel final protagonitzat pels guanyadors de les categories Superprestigi (pilots d'asfalt) i Open (pilots 'off road'). La tercera posició ha estat per al nord-americà Kenny Noyes.

Unes 9.000 persones s'han donat cita al Palau Sant Jordi, convertit per a l'ocasió en una pista de motociclisme sobre terra, per vibrar amb una competició que ha reunit els tres campions mundials de velocitat de la temporada 2014: Marc Márquez, Àlex Márquez i Tito Rabat.

Marc Márquez ha dominat la competició, i ha guanyat les dues mànigues classificatòries, tres de les quatre que componien la final de la categoria Superprestigi i la Superfinal, en què ha remuntat des de la tercera posició i s'ha imposat amb autoritat.

La prova ha tingut sis campions mundials de velocitat: Marc Márquez, Àlex Márquez, Tito Rabat, Julián Simón i Toni Elias, i l'australià Troy Bayliss.

El gran absent de la competició ha sigut el guanyador de la primera edició del Superprestigi Dirt Track, el nord-americà Brad Baker, que no ha pogut revalidar el títol a causa d'una aparatosa caiguda durant els entrenaments celebrats al matí.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT