MOTOCICLISME
Esports 13/11/2012

La Guàrdia Civil deté tres joves que van robar la moto de Marc Márquez al circuit de Xest mentre era al podi

Van posar en marxa la motocicleta però no van poder sortir del circuit

Efe
1 min
Marc Márquez, en un revolt del GP d'Austràlia

ValènciaLa Guàrdia Civil ha informat avui que diumenge passat va detenir tres joves que es van intentar endur el ciclomotor del campió del món de Moto2, Marc Márquez, per moure's per l'interior del circuit de Xest, mentre ell era al podi després d'haver guanyat el GP de la Comunitat Valenciana.

Segons ha explicat la Guàrdia Civil, una persona va aprofitar que Marc Márquez era al podi per agafar el ciclomotor que havia fet sevir i posar-lo en marxa, juntament amb dues persones. El personal de la Guàrdia Civil i del mateix circuit, els va interceptar el vehicle sense que aconseguissin sortir del recinte.

El pilot català va ser el gran protagonista esportiu al traçat valencià, després de guanyar la cursa de Moto2 després d'haver sortit l'últim a la graella de sortida. Durant el Gran Premi, últim de la temporada, que es va celebrar el cap de setmana pasat, el dispositiu integral que munta la Guàrdia Civil, i que engloba no només el circuit sinó també els actes que se celebren paral·lelament a la localitat de Xest, ha finalitzat amb la realització de més de 500 actuacions.

En total s'han detingut 12 persones, quatre per alteració de l'ordre públic a la localitat de Xest, dues pel robatori d'una motocicleta, una per conduir sense permís, dues per superar les taxes d'alcoholèmia i tres més per intentar-se endur del ciclomotor de Marc Márquez.

stats