Esports 16/04/2012

'Marca' i el fantasma de la “dependència”: “Sense Messi, sí que hi hauria passadís al Camp Nou”

El diari esportiu subratlla que sense els gols del crac argentí els darrers dos mesos, el Barça estaria a 16 punts dels blancs

Ara
1 min

Barcelona'Marca' atia el fantasma de la "dependència" blaugrana amb Leo Messi i aquest dilluns subratlla que sense el crac argentí el Barça hauria hagut de fer el desitjat "passadís" de campió de la Lliga al Reial Madrid en el partit d'aquest dissabte al Camp Nou. El diari assenyala que els gols de Messi els darrers dos mesos han suposat per al Barça 12 punts. Sense aquests gols haurien perdut els partits contra el Llevant i el Granada i haurien empatat amb el València, l'Atlètic de Madrid i el Racing. Tot plegat, segons els comptes del rotatiu, hauria situat els blaugranes a 16 punts dels blancs, que ja serien matemàticament els campions de la Lliga d'enguany aquest dissabte.

A més, segons el rotatiu, el Barça té el "problema" que si no apareix Messi sovint "no apareix ningú", i assegura que els blaugranes tenen la "sort" que l'astre argentí "mai no ha deixat l'equip a l'estacada".

stats