esports
Esports 23/01/2012

Marcelo, Casillas i Benzema asseguren que no hi ha malestar al vestidor blanc

'Marca' assegura que les informacions filtrades aquest diumenge, respecte la polèmica al vestidor merengue, és certa. Els esportius madrilenys destaquen la xiulada al tècnic blanc aquest diumenge al Bernabéu

Ara
1 min

BarcelonaDiversos jugadors del Reial Madrid han sortit al pas de la polèmica engegada aquest diumenge pel diari Marca, en què va assegurar que existia malestar en el vestidor del club blanc, especialment entre Mourinho i alguns jugadors de pes com Iker Casillas i Sergio Ramos. L'As, que obre l'edició d'avui amb el titular "Abraçats a la Lliga" acompanyat d'una fotografia de diversos jugadors abraçant-se després d'un dels gols, destaca les declaracions de Marcelo, Benzema i el mateix Casillas, que asseguren que la relació entre els jugadors i l'entrenador és bona. No obstant, Marca assegura que les informacions filtrades aquest diumenge són certes i dedica una columna a l'edició d'aquest dilluns (“La notícia del dia”) a assenyalar l'ampli ressò que la seva exclusiva va tenir a la resta de mitjans de comunicació.

Els esportius madrilenys destaquen la xiulada al tècnic blanc aquest diumenge al Bernabéu, i subratllen la divisió interna en l'afició blanca: mentre el sector ultra dóna suport a Mourinho, bona part dels aficionats que ahir van veure en directe el partit van mostrar el seu malestar amb Mourinho.

Per altra banda, el director de l'As, Alfredo Relaño, assegura aquest dilluns que l'obsessió del Barça ofusca Mourinho, l'endemà que el Reial Madrid s'imposés a l'Athletic Club per 4 a 1 i mantingui el seu lideratge a la Lliga amb cinc punts per davant del Barça. El periodista i col·laborar de Punto Pelota (Intereconomia) Tomás Roncero subratlla la mateixa idea a la seva columna d'aquest dilluns al mateix diari.

stats