FUTBOL

El Reial Madrid confirma el fitxatge de Marco Asensio

Seguirà jugant aquesta temporada al Mallorca i firmarà per cinc temporades més

El Reial Madrid ha informat aquest divendres que ha fitxat per sis temporades al mitjapunta Marco Asensio, provinent del Mallorca, equip en el que seguirà jugant aquesta temporada. "Reial Madrid i Mallorca han arribat a un acord per al traspàs de Marco Asensio, que quedarà vinculat al nostre club durant sis temporades. El jugador seguirà al Mallorca fins al final de la present temporada", informa el club madrileny. Asensio, de 18 anys, està considerat com el futbolista del planter mallorquinista amb més projecció dels darrers anys.

L'italià Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, va reconèixer dilluns passat l'interès per fitxar Marc Asensio per a la temporada, després d'escoltar el jugador dir públicament que el seu desig és vestir-se de blanc i tancar una operació que ronda els 3,7 milions d'euros. La xifra però, podria haver augmentat durant les darrere hores.

"Asensio és un jugador molt bo, per això tenim interès", va confirmar llavors Ancelotti a La Ciutat Esportiva del Reial Madrid. "El club està parlant amb el Mallorca, intentem fitxar per a l'estiu. No és un fitxatge pel gener", va aclarir.