FUTBOL SALA
Esports 28/11/2014

El Marfil Santa Coloma treu un punt de la pista del Magna Navarra (4-4)

L'equip català perdia per 4-1 però ha aconseguit evitar la derrota amb caràcter

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha trencat la seva mala ratxa de resultats en lliga enduent-se un empat de la pista del Magna Navarra navarrès. Els catalans perdien per 4-1 però han aconseguit reaccionar.

El partit ha començat amb retard per uns problemes al pavelló, però un cop s'ha posat la pilota en joc, els navarresos han colpejat primer. Als 2 minuts de joc el capità local Eseverri ha fet el primer gol amb l'esperó. Als 3 minuts de joc, el Marfil ja perdia per 2-0 per culpa d'un gol en pròpia porta d'Adolfo, però pocs segons després Rafa López ha fet el 2-1. En un inici de partit boig, el Magna Navarra ha fet el 3-1 als 4 minuts, gràcies a Tolrà. Als 10 minuts de joc, Tolrà ha fet el 4-1 després d'una jugada d'estratègia local. Perdent 4-1, el tècnic colomenc Xavier Passarius ha demanat temps mort. I ha funcionat, ja que Rafa López i Eric Martel han fet dos gols abans del descans (4-3).

La segona part ha estat més calmada, però als 27 minuts Eric Martel, de falta, ha marcat el 4-4. El partit, igualat i emocionant, no ha vist més gols malgrat que els locals han jugat al final amb un porter-jugador.