SUPERCOPA
Esports 29/08/2013

Gerardo Martino: "Aquest títol és dels jugadors i d'en Tito, jo estic aquí per una desgràcia"

Martino ha afirmat sentir-se satisfet del joc dels seus homes malgrat no haver fet gol

Toni Padilla
1 min

BarcelonaEl tècnic argentí Gerardo Martino ha valorat el primer títol que guanya al Barça afirmant que "no hem tingut les ocasiones de gol lògiques quan tens tant la pilota, però no és cert que no hem tingut ocasions". Segons Martino, "ens toca aconseguir jugar com els primers 20 minuts, quan s'ha jugat més ràpid". Martino ha admès que "sempre volíem jugar amb ritme, però ells feien moltes faltes".

El tècnic de Rosario ha afegit que els "porters dels equips grans han de fer el que ha fet en Víctor: dues ocasions i ens salva les dues". Sobre Neymar, ha dit que "ha fet un bon partit, l'he vist físicament fresc, amb caràcter i atreviment". Sobre un altre nom propi, Iniesta, no ha donat explicacions per la seva suplència. A l'hora de valorar el partit de Messi i Neymar, ha dit que "per separat han jugat un gran partit, però no s'han associat gaire".

Martino no ha volgut dir res de l'arbitre del partit, recordant de pas que "estic aquí per una desgràcia i aquest títol és dels jugadors, del Tito i dels altres membres del cos tècnic". El tècnic ha reconegut que "estava segur que calia recuperar la pressió, però veient com juguen els rivals, ara penso que potser no es podrà pressionar ja que els rivals no volen jugar tocant la pilota ja en defensa".

stats