Esports 15/04/2016

El CN Mataró supera l'Uralochka i jugarà la final de la Copa LEN

Les noies de Florin Bonca busquen el seu primer títol internacional contra el Vouliagmeni grec

El CN Mataró, finalista de la Copa LEN

El La Sirena CN Mataró segueix fent història. Després de guanyar ara fa una setmana el seu primer trofeu, la Copa de la Reia de waterpolo femení, ha aconseguit una brillant classificació per a la final de la Copa LEN després de vèncer amb solvència al Uralochka rus (16-12). L'equip maresmenc, organitzador de la 'Final Four' de la segona principal competició europea, va superar un primer quart discret i jugarà dissabte la final contra al Vouliagmeni grec (20.45 h), que s'ha imposat per 12-9 al Szentes hongarès.

Després d'anar perdent el primer quart per 2-3 les noies de Florin Bonca s'han escapat gràcies a un gol de Roser Tarragó i dos de Laura López (5-3). Al descans, el resultat ja era de 7-4.

Al gol inicial de Gorbunova al tercer quart, el Mataró ha respost amb un parcial de 3-0 (Gibson, Meseguer i Tarragó). Una reacció visitant (0-2 amb gols de Gerzanich i Gorbunova) ha estat aturada entre Meseguer i Tarragó (12-7), trencant un partit que ha acabat amb un triomf per 16-12 que permet somiar en el segon títol de l'equip.