MUNDIAL DE FÓRMULA 1
Esports 25/03/2012

McLaren repeteix a Sepang el guió de Melbourne

Nuria García
2 min

BARCELONALewis Hamilton i Jenson Button van confirmar ahir que el que va passar al circuit urbà de Melbourne no va ser casualitat. Els dos pilots de McLaren van tornar a copar les dues primeres posicions del Gran Premi de Malàisia, tal com van fer fa set dies a Austràlia. Hamilton va superar per només una dècima el seu company d'equip i es va poder adjudicar la segona pole de la temporada. Darrere seu sortirà Michael Schumacher, que també va demostrar que els Mercedes tenen potencial per plantar cara i lluitar pel podi.

I si McLaren és la cara, Ferrari continua sent la creu. L'equip italià segueix sense millorar i els entrenaments oficials són un patiment constant per a ells. Alonso, amb problemes al KERS, sortirà vuitè, i el seu company, Felipe Massa, dotzè.

Dels pilots capdavanters, qui va arriscar més ahir va ser Sebastian Vettel. El pilot de Red Bull va marcar el seu millor temps amb pneumàtics durs i, per tant, a diferència de la resta de pilots, prendrà la sortida amb aquest compost. Vettel portarà una estratègia diferent de la resta, que, en principi, li permetrà anar més de pressa amb els pneumàtics tous al final de la cursa.

Primera cursa de De la Rosa

Pedro Martínez de la Rosa podrà debutar avui amb el seu HRT en una cursa. Si a Austràlia no va aconseguir un temps que li permetés sortir, la feina dels mecànics durant aquests set dies ha fet que el cotxe pugui anar una mica més de pressa, prou per marcar un temps amb el qual l'organització els ha permès ser a la graella de sortida. Així doncs, Sepang viurà el debut en una cursa dels HRT. "Omplirem el tanc de gasolina per primera vegada i farem les primers aturades a boxs. Podrem provar coses pensant en Europa", assegurava un satisfet Pedro Martínez de la Rosa.

stats