BARÇA

El Barça presenta les versions dels seus jugadors com si fossin personatges dels Simpsons

Xavi, Iniesta, Messi i Neymar ja tenen una versió amb les característiques dels personatges de la prestigiosa sèrie

El Barça, gràcies a l'acord al qual va arribar amb Twentieth Century Fox Consumer Products, han presentat  les versions ‘simpsonitzades’ de Messi, Neymar, Xavi i Iniesta, en el marc d’una campanya que presenta una col·laboració entre la famosa sèrie nord-americana i el Club. El Barça crearà amb la Twentieh Century Fox una àmplia línia de productes de marxandatge, que estaran disponibles a finals d’aquest 2014.

Amb motiu del 25è aniversari de l’estrena de la sèrie ‘The Simpsons’, la cadena de televisió Fox ha negociat acords amb les empreses amb pes mediàtic com el club. Ara s'han publicat les versions 'simpsonitzades' de jugadors del club i més endavant es podrà veure els populars personatges de la sèrie vestits de blaugrana. El Chelsea, el Juventus, el FC Porto, el Boca Juniors, el Corinthians o el FC Zenit de Sant Petersburg també han arribat al mateix acord.

La relació entre 'Els Simpson' i el futbol es concretarà també amb l'emissió d'un capítol centrat en el Mundial que es disputarà aquest estiu al Brasil. Aquest episodi, que s'estrenarà als Estats Units el 30 de març, traslladarà la família protagonista fins al país sud-americà i convertirà el Homer en àrbitre de futbol.