VOLTA A CATALUNYA
Esports 19/03/2013

Meersman repeteix triomf a la segona etapa de la Volta a Catalunya

Igual que Michael Albasini l'any passat, el belga Gianni Meersman ha aconseguit el doblet en les dues primeres etapes de la prova catalana abans de l'arribada de l'alta muntanya

Albert Radaban
1 min
El ciclista belga Gianni Meersan celebra la seva victòria durant la segona etapa de la Volta

BanyolesEl belga Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) ha tornat a ser el triomfador de la segona etapa de la Volta a Catalunya, disputada entre Girona i Banyoles amb un recorregut de 160,7 km. Meersman portarà el mallot de líder a la tercera etapa, la primera d'alta muntanya, que ha d'acabar a l'estació d'esquí de Vallter 2000.

La segona jornada de la cursa ciclista catalana s'ha decidit, com estava previst, amb un esprint massiu, i Meersman ha repetit victòria en un final sense cap equip que hagi estat superior en la preparació. El ràpid guanyador s'ha declarat "confiat" per lluitar per més victòries d'etapa un cop passada l'alta muntanya.

La classificació general no pateix canvis entre els favorits. Tant el Purito Rodríguez com Alejandro Valverde, Robert Gesink, Bradley Wiggins, Daniel Martin i Michele Scarponi es mantenen en el mateix temps, 28 segons per davant de la resta de líders d'equip el dia previ a la primera arribada en altura.

stats