Esports 10/08/2012

A Merkel li agradaria convidar a sopar Vicente del Bosque

La cancellera alemanya protagonitza el suplement de cap de setmana del diari 'Süddeutsche Zeitung', en què 37 personalitats del món de l'esport, la política, l'àmbit econòmic i la faràndula li formulen qüestions de tot tipus

Efe
1 min
Vicente del Bosque

BerlínLa cancellera alemanya, Angela Merkel, no és una gran amant de les festes, però sí que li agradaria convidar a sopar el seleccionador de futbol espanyol, Vicente del Bosque, segons explica ella mateixa en declaracions al suplement de cap de setmana del diari 'Süddeutsche Zeitung'

"No organitzo festes, però m'agradaria convidar un dia a sopar Vicente del Bosque", afirma Merkel. El suplement inclou les respostes de la cancellera alemanya a un conjunt de preguntes formulades per personatges coneguts, com l'extenista Boris Becker. Fins a un total de 37 personalitats del món de l'esport, la política, l'àmbit econòmic i la faràndula formulen qüestions de tot tipus a la cap de govern alemanya.

A través de les respostes, el lector es pot fer una idea de com és Merkel en la seva vida privada. A una pregunta del capità de la selecció alemanya, Philipp Lahm, sobre quina ha estat la seva major renúncia "per la nació", Merkel respon que "anar a comprar sense ser reconeguda".

La cancellera alemanya és una entusiasta del futbol, i sovint baixa al vestidor després dels partits de la selecció per saludar els seus internacionals.

stats