Publicitat
Publicitat

A Merkel li agradaria convidar a sopar Vicente del Bosque

La cancellera alemanya protagonitza el suplement de cap de setmana del diari 'Süddeutsche Zeitung', en què 37 personalitats del món de l'esport, la política, l'àmbit econòmic i la faràndula li formulen qüestions de tot tipus

La cancellera alemanya, Angela Merkel, no és una gran amant de les festes, però sí que li agradaria convidar a sopar el seleccionador de futbol espanyol, Vicente del Bosque, segons explica ella mateixa en declaracions al suplement de cap de setmana del diari ' Süddeutsche Zeitung'

"No organitzo festes, però m'agradaria convidar un dia a sopar Vicente del Bosque", afirma Merkel. El suplement inclou les respostes de la cancellera alemanya a un conjunt de preguntes formulades per personatges coneguts, com l'extenista Boris Becker. Fins a un total de 37 personalitats del món de l'esport, la política, l'àmbit econòmic i la faràndula formulen qüestions de tot tipus a la cap de govern alemanya.

A través de les respostes, el lector es pot fer una idea de com és Merkel en la seva vida privada. A una pregunta del capità de la selecció alemanya, Philipp Lahm, sobre quina ha estat la seva major renúncia "per la nació", Merkel respon que "anar a comprar sense ser reconeguda".

La cancellera alemanya és una entusiasta del futbol, i sovint baixa al vestidor després dels partits de la selecció per saludar els seus internacionals.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT