Esports 15/11/2019

Messi torna a la selecció marcant el gol del triomf contra el Brasil (1-0)

Espanya goleja amb gols dels catalans Gerard Moreno i Dani Olmo (7-0)

T.p.

BarcelonaLeo Messi, amb un gol al minut 12, va decidir el Superclàssic de les Amèriques, duel que cada any juguen els argentins contra el Brasil. El partit, jugat a l'Aràbia Saudita, era el retorn de Messi amb la selecció després d'uns partits sancionat.

Als vuit minuts, en un descuit de Joan Foyth, Roberto Firmino va robar la pilota i va donar una assistència a Gabriel Jesús, que va ser aturat per Germán Pezzella. L'àrbitre neozelandès Matthew Cong va sancionar la falta amb penal, però el davanter del Manchester City el va fallar.

Dos minuts després, va respondre l'Argentina amb un atac de Messi, que va ser desequilibrat per Alex Sandro. Penal. El davanter del Barcelona el va llançar i el porter brasiler Alisson va interceptar la pilota, però l'astre argentí va aprofitar el rebuig per fer el 0-1. A partir d'aquest moment, el Brasil es va llançar a l'atac a la recerca de l'empat, però l'Argentina va saber defensar-se en un partit en què el madridista Rodrygo va debutar amb el Brasil.

Cazorla ha marcat contra Malta

Espanya goleja (7-0)

Espanya, ja classificada per jugar la propera Eurocopa, ha golejat Malta per 7-0 a Cadis. Cap jugador del Barça ha estat titular a les ordres d'un Robert Moreno que va fet debutar com a titular el porter català del Roma Pau López. Els catalans Gerard Moreno i Dani Olmo han marcat gols. També ho ha fet per primer cop des de l'any 2015 Santi Cazorla i el defensa debutant Pau Torres, del Vila-real.

L'Uruguai, per la seva banda, ha derrotat Hongria en un partit amistós per 1-2, partit que han jugat el blaugrana Luis Suárez i el gironí Stuani.