MUNDIAL 2014

El president de la Federació de futbol de l'Iran demana disculpes a Messi pels insults rebuts

La pàgina web del jugador es va omplir amb més de 40.000 insults en persa

El president de la Federació de Futbol de l'Iran, Ali Kafashian, va demanar perdó a l'argentí Lionel Messi pels atacs soferts per trols iranians a la pàgina de Facebook del jugador després de saber-se que la selecció de l'Iran jugarà al Mundial contra l'Argentina.

"En nom de la Federació de Futbol de l'Iran i de la família del futbol iranià demano disculpes a Messi", ha assenyalat Kafashian, segons recull avui el diari 'Tehran Times'. El president de la federació iraniana va considerar "una vergonya que alguns fans hagin deixat aquests comentaris a la pàgina de Messi" i va demanar que se l'informi de la data d'aniversari del futbolista del Barça per poder-li enviar un regal.

Després de saber-se divendres passat que l'Iran jugaria contra l'Argentina, Nigèria i Bòsnia Hercegovina, en el grup F del Mundial, la pàgina de Messi a la xarxa social es va omplir de més de 40.000 comentaris insultants en persa. Després, centenars d'iranians també van escriure a Messi demanant disculpes per l'actuació d'uns quants fanàtics.