COPA AMÈRICA
Esports 20/06/2019

Messi segueix ofegant-se amb la selecció i no passa de l'empat amb el Paraguai (1-1)

El blaugrana marca de penal després d'un primer temps horrible dels argentins

Toni Padilla

BarcelonaLa selecció argentina no ha pogut passar de l'empat amb el Paraguai (1-1) en el seu segon partit de la Copa Amèrica. Després de la derrota contra els colombians, l'Argentina queda obligada a guanyar l'últim partit del grup si vol classificar-se.

Lionel Scaloni, seleccionador argentí, ha fet un munt de canvis per millorar la imatge oferta contra Colòmbia, però, malgrat 10 minuts intensos, de mica en mica els argentins han perdut el control del matx. Amb Lo Celso i Paredes al mig del camp, per darrere de Messi, l'equip 'albiceleste' s'ha fet un fart de perdre pilotes. A la primera part només Messi, amb una acció individual, ha tingut una ocasió. Però ha sigut el Paraguai el que ha marcat després d'una gran cursa per la banda de Miguel Almirón, rematada per Sánchez.

Al descans, Scaloni ha donat entrada al Kun Agüero, i l'Argentina ha millorat. El gol, però, ha arribat amb un penal xiulat per mans amb el VAR que Messi ha transformat. Poc després el Paraguai també ha gaudit d'un penal, però Armani l'ha aturat. El porter del River Plate ha fet dues bones aturades durant una segona part en què els argentins han xutat dos cops al pal. Scaloni ha decidit treure del camp Lautaro Martínez i ha donat entrada a Di Maria, un canvi que ha tallat els millors moments dels argentins.

Colòmbia, que ha derrotat el Qatar, ja està classificada en aquest grup després de sumar 6 punts. El Paraguai en suma 2, i l'Argentina i Qatar, 1. L'última jornada l'Argentina juga precisament contra aquesta selecció invitada, el Qatar, dirigida pel català Félix Sánchez.