MUNDIAL 2014
Esports 16/11/2011

La premsa argentina destaca l'actuació de Lionel Messi a Colòmbia

El bon paper del jugador del Barça a Barranquilla ha provocat diferents elogis, tant de la premsa com del seu tècnic

Efe
1 min
Messi, celebrant el gol d'Agüero

BarcelonaLes edicions electròniques dels principals diaris del país destaquen el "caràcter" que va mostrar la selecció argentina per donar la volta al resultat i en aquest sentit subratllen la tasca de Lionel Messi, autor de l'empat de l'equip d'Alejandro Sabella.

"De la mà de Messi, l'Argentina es va recompondre, però encara ha de millorar", titular el diari La Nació, per al qual "només des d'aquesta aura de crack i qualitat inigualables que té Leo es pot explicar la victòria argentina en la caldera que va ser l'estadi "de Barranquilla.

Per Olé, "d'aquell primer temps preocupant, que pintava per dimarts negre, per sort no va quedar res en el segon. Argentina va tenir una altra actitud, va anar al front i el va donar volta a Barranquilla", comenta el diari esportiu abans de ressaltar la "frescor" que va aportar l'ingrés de Sergio Agüero i el segon temps de l'astre del Barcelona: "Messi va ser el motor del canvi. En el primer temps es va mostrar contrariat i lluny de la seva millor versió. A la segon part, ja amb Agüero com a soci, va aixecar molt. Va sumar mobilitat, va ficar el primer gol i va participar en el segon, convertit pel Kun", assenyala.

El seleccionador argentí Alejandro Sabella també ha destacat a Messi, agraïnt el seu partit. I el tècnic dels locals, Leonal Álvarez, va afirmar que Messi va ser la clau per canviar el curs del partit.

stats