Publicitat
Publicitat

Nou rècord de Messi

Premsa internacional

Messi és "Picasso", a la portada de l'argentí 'Olé'

Elogis de tot tipus pel nou rècord del crac blaugrana. 'L'Équipe' escriu fins a cinc vegades el nom de l'argentí a la portada: "Messi, Messi, Messi, Messi i Messi!"

La premsa internacional es rendeix, novament, a Leo Messi, després que el crac del Barça hagi assolit un nou rècord en ser el primer jugador de la història de la Lliga de Campions a fer cinc gols en un mateix partit.

Els titulars més apassionats els llegim a la premsa argentina, on el diari ' Olé' titlla Messi d'artista i titula, ras i curt: "Picasso". ' Los Andes' diu: "Messi torna a enlluernar amb cinc gols". ' Uno' subratlla: "Messi en fa cinc i bat un nou rècord". ' La Razón' destaca: "Cinc crits de Messi en un únic partit". ' Clarín' qualifica: "El monstre Messi: aquesta vegada n'ha fet cinc". ' El Día' sentencia: "Messi històric".

A Europa, ' L'Équipe' francès escriu fins a cinc vegades el nom de l'argentí a la seva portada: "Messi, Messi, Messi, Messi i Messi!". ' Corriere dello Sport' titula: "5 gols de llegenda". ' La Gazzetta dello Sport' rebla: "El xou del Barça: maneta de Messi".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT