Esports 16/08/2012

Messi marca i l'Argentina derrota Alemanya

J.m./t.p.
Messi celebrant el seu gol a Frankfurt.

BARCELONA.Lionel Messi va jugar els 90 minuts del triomf de l'Argentina a Frankfurt per 1-3 davant Alemanya. L' albiceleste va oferir una gran imatge, amb Mascherano jugant a un alt nivell i enduent-se el triomf gràcies a un gol de Khedira en pròpia porta, un de Messi després d'una gran jugada de l'equip i un de Di Maria amb un xut llunyà. Alemanya, que va jugar amb 10 homes durant una bona part del matx, va marcar al final el gol de l'honor gràcies a Höwedes. Amb 0-0 al marcador, Messi va fallar un penal.

A Estocolm, el Brasil es va imposar a Suècia (0-3) en el partit amistós d'homenatge als campions del Mundial del 1958 que es disputava a l'escenari d'aquella final, l'estadi Rasunda d'Estocolm, que serà enderrocat. Els gols del Brasil els van fer Damiao i Pato, que en va marcar dos. El barcelonista Dani Alves va jugar els 90 minuts i va donar una assistència de gol. Neymar en va donar una altra.

Menys sort va tenir Afellay, que no va jugar cap minut en la derrota d'Holanda per 4-2 amb Bèlgica en el partit en què l'exentrenador blaugrana Louis van Gaal tornava a la banqueta dels holandesos.

Els últims representants blaugranes que van participar en els amistosos de les seleccions van ser els internacionals espanyols, que jugaven a Puerto Rico. Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Cesc Fàbregas van ser titulars en un equip amb molts canvis respecte al que va guanyar l'Eurocopa aquest estiu.