COPA DEL REI
Esports 10/02/2019

El València demanarà jugar la final de Copa a Mestalla si es classifica

L'equip de Marcelino empata sense gols contra la Reial Societat

ValènciaEl València ha empatat sense gols a Mestalla contra la Reial Societat, partit en que els valencians han dut el pes del partit, però sense poder trobar el camí del gol. Els bascos, que han perdut per lesió el seu capità, Illarra, porten set partits sense conèixer la derrota, els set amb Imanol Alguacil com a tècnic.

El partit arriba just després de l'empat del València al camp del Betis (2-2), en el partit d'anada de les semifinals de Copa. Segons la cadena COPE, la directiva del València demanarà a la Federació espanyola de futbol poder organitzar la final de copa, malgrat que la Federació va decidir fa setmanes que aquesta seria al camp del Betis el 25 de maig. El València havia demanat poder jugar la final a Mestalla per celebrar el seu centenari, però l'estadi escollit va ser aquell del Betis.